Ihre Ansprechpartner


Ürün Yöneticisi Elektronik modüller

Birger Haseneier +49 661 6003-9746 +49 661 6003-9746


Operatif satış elektronik modülleri

Astrid Kemmerzell +49 661 6003-541 +49 661 6003-541


Operatif satış elektronik modülleri

Carina Vorderbrüggen +49 661 6003-853 +49 661 6003-853


Teknik satış elektronik modüller

Birger Haseneier +49 661 6003-9746 +49 661 6003-9746

Elektronik Modüller

Elektronik alanında kapsamlı EMS hizmeti!

Elektronik montaj üretimimizin kalbi SMD montaj hatlarıdır. Bu hatlar giderek daha karmaşık ve küçülen bileşenlere göre en modern ekipmanlarla donatılmıştır. Yaklaşık 1100 m2'lik bir üretim alanında, saatte 215.000 parçaya kadar yerleştirilebilen 3 tam montaj hattı bulunmaktadır.

Insert your alternative text

Müşterilerimizin isteklerine küçük veya orta ölçekli üretimleri de yapıyoruz. Yüksek kalite seviyesini sağlamak için, monte edilen SMD tertibatları, otomatik optik denetim sistemlerinde (AOI) kontrol edilir.

Bu alandaki müşterilerimiz genellikle endüstriyel elektronik, tıbbi teknoloji ve sensör teknolojisi gibi çok çeşitli endüstrilerden gelmektedir. Elektronik montajlar için yetkin ve güvenilir bir üretici arıyorsanız, JUMO sizin için doğru adrestir.


Özel üretim alanı: endüstriyel elektronik, tıbbi teknoloji ve sensör teknolojisi.

Lazer çizim

Hizmetlerimiz

  • Hazırlık aşaması
  • Üretim
  • Kalite Yönetimi

Hazırlık aşaması

Lojistik / Malzeme tedariği

Stratejik ve operasyonel satın alma departmanımız, uluslararası bir tedarikçi seçimi kullanır. Tedarikçi havuzu, uzun vadeli iş ilişkileri ile size yüksek düzeyde güvenilirlik sunar. JUMO veritabanındaki 15.000'den fazla elektronik bileşenle ile oldukça çeşitlidir. Anlaşmadan sonra size JUMO bileşen veritabanına erişim izni vereceğiz. Burada JUMO'da halihazırda kullanımda olan bileşenleri arayabilirsiniz. Envanter yönetim sistemimiz, optimize edilmiş malzeme tedariki sağlar. Müşteriye özel tüm verilerin gizli tutulacağını garanti ediyoruz.

Düzen / veri hazırlama

Parça listenize, devre şemasına ve konumlandırma durumlarına dayanarak, sizin için üretim için gerekli tüm belgeleri hazırlayacağız. CAD verileriniz, parça listeleriniz, Gerber verileriniz ve montaj koordinatlarınız bazında gerekli tüm iş planlarını, montaj programlarını ve üretim belgelerini oluşturuyoruz.

Üretimimize bir göz atın

Kalitemize ve teknik bilgimizi inceleyin

Üretim videoları

Üretim

SMD montajı

SMD montajımız 3 SMD hattı ile çok esnektir, böylece tüm yaygın SMD tasarımları monte edilebilir. Ayrıca, SMD bileşenlerinin optik olarak merkezlenmesi, devre kartına güvenli bir şekilde yerleştirilmelerini sağlar. Bu aynı zamanda özel bileşenler için de geçerlidir. Yıllık kapasite şu anda 150 milyon bileşendir. Ayrıca, SMD montaj hatlarının üç vardiya çalışması ile müşterilerimize daha kısa teslimat süreleri sağlıyoruz.

THT montajı

Üretimimizde kablolu komponentler için 10 adet yarı otomatik montaj cihazı mevcuttur. Deneyimli çalışanlarımızın yardımıyla THT bileşenlerinin de tam olarak takılmasını sağlıyoruz. Bu sayede yıllık 10 milyona kadar THT bileşeni kapasitesine ulaşıyoruz. Kalite güvencesi için şu anda THT montajlı bileşenler için bir AOI sistemini test ediyoruz.

Lehimleme işlemleri

Lehimleme prosesleri reflow lehimleme, dalga lehimleme ve seçici lehimleme ile tüm müşteri gereksinimleri için ideal bir çözümler sunuyoruz. Seçici lehimleme genellikle elle lehimleme işleminin yerini alır ve tekrarlanabilir sonuçlar sağlar. Tüm makine lehimleme işlemleri N2 atmosferinde gerçekleşir ve bu sayede yüksek düzeyde işlem güvenilirliği sunar. Tabiki kurşunsuz lehimleme standart olarak uygulanır.

Teslimat

Talep üzerine üretilen elektronik modüller, testleri geçtikten sonra bir muhafaza içine yerleştirilebilir. Ürününüzü tamamen monte edilmiş olarak teslim alırsınız ve böylece zamandan ve maddiyattan tasarruf edebilirsiniz.

Elektronik modül Flying Probe

Flying Probe

Bestücken von elektr. Baugruppen

Otomatik Optik inceleme (AOI)

Kalite Kontrol


Test etme ve kontrol etme

Müşterinin talebi üzerine, geliştirme aşamanız sırasında bir inceleme ve test konsepti geliştireceğiz. Bunun için gerekli test ekipmanı sizin tarafınızdan veya JUMO tarafından yapılabilir. Aşağıdaki test prosedürlerini sunuyoruz:


  • AOI
  • ICT
  • Flying Probe
  • Fonksiyon testi
  • Run-In
  • X-Ray


Kalite Yönetimi

İstatistiksel süreç kontrolleri ve arşivleme için IT destekli kalite yönetim sistemimiz kullanılmaktadır. Tüm süreç adımlarının sürekli izlenmesi yoluyla tutarlı kalite sağlayabiliriz. Üretim süreçlerinin sürekli optimizasyonunu garanti edebilmek için her yeni elektronik montaj için bir ürün denetimi oluşturuyoruz.


Ihre Ansprechpartner


Ürün Yöneticisi Elektronik modüller

Birger Haseneier +49 661 6003-9746 +49 661 6003-9746