Insert your alternative text
Şirket bilgileri

Kurumsal bir şirket

JUMO GmbH & Co. KG, ölçüm, kontrol ve otomasyon teknolojisi alanında yenilikçi ürünlerin yüksek teknoloji tedarikçisidir. Üçüncü nesil bir aile şirketi olan şirket, şu anda dünya çapında 2.400'den fazla kişiye istihdam sağlıyor. Yenilikçi ürün yelpazesi, ölçülen değişkenler sıcaklık, basınç, sıvı analizi, akış hızı, seviye ve nem için sensörden otomasyon çözümüne kadar tüm ölçüm zincirini kapsar.

Şirket şu anda endüstriyel sıcaklık sensörleri alanında dünya pazar lideridir ve özellikle yüksek derecede yenilik, ortalamanın üzerinde bir dikey üretim ve geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bu sayede müşteri gereksinimlerinin hızlı ve esnek bir şekilde karşılar.

Kurumsal yönetimin temeli olan güvenilirlik, yüksek düzeyde çalışan bağlılığı sağlar. Yarının kalifiye işçi ihtiyacı, ortalamanın üzerinde bir eğitim kotası ile sağlanmaktadır.

2 üretim sahasında 54.000 m2 üretim alanı ile JUMO, Fulda'nın en büyük işverenlerinden biridir. Almanya'da ayrıca 5 şube, bir yan kuruluş ve 15 ev ofisi bulunmaktadır.



JUMO şirketler grubu  gerçekçi büyüme hedefleri ve sağlam finansman ile sürdürülebilir kurumsal yönetim ve geleceğin önemli pazarlarına odaklanarak gelecekte de büyüme yolunda ilerliyor.

1948 yılında kurulan şirket, kurulduğu günden itibaren uluslararası pazara yönelmiş ve 1971 yılında yurtdışında ilk şubesini açmıştır. Bugün JUMO'nun 60'tan fazla ülkede 24 ofisi ve 40'den fazla acentesi bulunmaktadır.