Sezgisel çalıştırma ile eksiksiz çözüm

Proses mühendisliği "JUMO tarafından yapılmıştır"

JUMO, proses mühendisliği süreçleri için eksiksiz bir çözümle kapsamlı otomasyon portföyünü genişletiyor. Uygulama özellikle kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmıştır ve çeşitli endüstrilerde kullanılabilir.

Basın bülteni indirme merkezi

Basın metni (Almanca)
(DOCX, 899.6kB)
Basın fotoğrafı
(TIF, 4.58mB)

Çözümün merkezi, proses mühendisliği için özel bir uygulamanın geliştirildiği JUMO variTRON otomasyon sistemidir. Çeşitli JUMO smartWARE uygulamalarının yardımıyla sensörden buluta tutarlı bir çözüm uygulanabilir. Odak noktası üç kullanıcı grubudur.

Proses mühendisliği sistemlerinin üreticileri, bireysel proses adımlarını ve sistem tiplerini tanımlamak için JUMO smartWARE Kurulumunu kullanabilir. Yeni JUMO smartWARE Programı, tesis operatörlerinin bir grafik düzenleyici kullanarak proses mühendisliği programlarını ve tariflerini sezgisel olarak oluşturmasına ve düzenlemesine olanak tanır. Bu tarayıcı tabanlı uygulama bir PC, dizüstü bilgisayar veya tablet üzerinde kullanılabilir.

Son kullanıcılar daha sonra, web paneli veya tablet gibi bir ekran kullanarak tarayıcıdaki program akışını görselleştirebilir ve kontrol edebilir. Kullanıcı arayüzü serbestçe özelleştirilebilir, tutarlıdır ve sezgisel olarak çalıştırılabilir.

Ayrıca, JUMO smartWARE SCADA, JUMO Cloud veya JUMO smartWARE Değerlendirmesi gibi diğer JUMO uygulamaları, izleme, toplu kayıt ve bireysel rapor oluşturma için kullanılabilir.

Proses mühendisliğinin uygulama alanları çeşitlidir ve gıda endüstrisindeki uygulamalardan otoklavlara, CIP sistemlerine ve seralara, endüstriyel fırın yapımına veya çevre teknolojisine kadar uzanır.

Sorunuz mu var?


İletişim

Michael Brosig +49 661 6003 2788 Michael.Brosig@JUMO.net +49 661 6003 2788