Opsiyonel CO2 modülü ile esnek nem ve sıcaklık transmiterleri

JUMO hydroTRANS ile mükemmel iklim

JUMO hydroTRANS serisi cihazlar, kapasitif ölçüm prensibine göre çalışan isteğe bağlı CO2 modülüne sahip güvenilir nem ve sıcaklık transmiterleridir. Cihaz serisi, çeşitli arayüzlerle mevcuttur ve kurulum kolaylığı, sağlamlık ve güvenilir sensörler ile karakterize edilir.

Haber bülteni indirme merkezi

Basın metni (Almanca)
(DOCX, 600.1kB)
Basın fotoğrafı
(TIF, 4.88mB)

Hassas nem ve sıcaklık izleme, oda ve proses ortamının hassas kontrolü için temel gereksinimdir. Bu sayede HVAC sektöründen (ısıtma, iklimlendirme, havalandırma) kullanıcılar maliyetleri düşürebilir ve bakım çalışmalarını en aza indirebilir.

JUMO hydroTRANS, ofislerde ve yaşam alanlarında, demiryolu uygulamalarında, depolama odalarında veya üretim salonlarında iklim izleme için ideal bir ortaktır. Duvar versiyonu, kanal versiyonu, çubuk versiyonu veya oda versiyonu olarak 4 tipi mevcuttur ve montajı oldukça kolaydır. IP20 ve IP65 arasında koruma derecelerine sahip farklı versiyonları sayesinde cihaz, bina otomasyonunda çok çeşitli uygulamalar için kullanılabilir.

Ölçüm aralığı %0 ila %100 RH, doğruluk %2 RH'dir. JUMO hydroTRANS modern bir renkli ekrana sahiptir ve -40 ile +80 C arasındaki sıcaklık aralıklarında kullanılabilir. İç mekan havasının kalitesini kesin olarak belirlemek için 10.000 ppm'ye kadar ölçüm aralığına sahip isteğe bağlı CO2 modülüne sahip bir model mevcuttur. Modülü sensör kafasına yerleştirerek çok kısa sürede ölçüm alınabilir. Arayüz olarak voltaj, akım çıkışı ve Modbus mevcuttur.


Sorularınız mı var?


Pressesprecher

Michael Brosig +49 661 6003 2788 Michael.Brosig@JUMO.net +49 661 6003 2788