Fermantasyon ve depolama

Fermantasyon sırasında, şıra belirli miktarda maya hücresi ile karıştırılır. Fermantasyonun başlangıcında maya iyi havalandırılır ve daha sonra maya için en uygun sıcaklıkta fermente edilir. Sonraki depolama sırasında, maya hasat edilir ve yeşil bira, bira tipine göre belirlenen bir sıcaklıkta belirli bir süre boyunca depolanır.

Çözüm önerilerimiz

Fermantasyon ve depolama için en iyi koşullar

Fermantasyon ve depolama tankları için çözüm önerilerimiz

Tanktaki normal seviye ölçümüne ek olarak, bira tipine bağlı olarak maya ve fermantasyon için optimum sıcaklık ölçümü ve kontrolü burada belirleyicidir. Depolama sırasında da doğru sıcaklık değerlerine dikkat edilmelidir. Basınç ölçümü de tankın soğutma bölgelerinde önemli bir rol oynar.

İletişim


Yiyecek ve İçecek Pazar Segment Müdürü

JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic.Ltd. Şti. JUMO +90 216 645 5200 +90 216 645 5200