Temperature monitoring

Sıcaklık izleme

Maltlama sırasında oluşan enzimler, mayşelemede arpadaki nişastayı şekere dönüştürür. Enzimler sıcaklığa çok duyarlı olduklarından, güvenilir ve hızlı yanıt veren bir sıcaklık ölçümüne sahip olmak büyük önem taşır.

Special challenge

Enzymes are extremely sensitive to temperature
Proses verileri
Ön ezme sıcaklığı 30 ila 35 °C
Ezme sıcaklığı 45 ve 78° C

Sıcaklık izleme için önerilen çözüm

Karıştırma sırasında optimum sıcaklık süreci

Sıcaklık izleme çözümümüz

Ezme işlemi için önemli olan parametreler (sıcaklık ve süre) JUMO DICON touch tarafından optimal olarak kontrol edilir ve JUMO LOGOSCREEN 600 kayıt cihazı ile güvenilir şekilde belgelenir. Sıcaklık ölçümü için daha hızlı tepki süreleri sayesinde sıcaklığa duyarlı enzimleri koruduğu için bağlantı başlıklı ve konik ölçüm uçlu vidalı dirençli termometre kullanılır.

İletişim


Yiyecek ve İçecek Pazar Segment Müdürü

JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic.Ltd. Şti. JUMO +90 216 645 5200 +90 216 645 5200