Ölçüm ve kontrol teknolojisinin tüm yönleriyle ilgili seminerler, web seminerleri ve e-öğrenme kursları

JUMO kampüsünde çevrimiçi ve bireysek pratik öğrenme fırsatları

Corona 2022 yılında da birçok belirsizliğe neden olmaya devam edecek. JUMO kampüsü bu zorluğa göre eğitim programını yeni koşullara daha da uyarladı ve çevrimiçi özelliğini genişletti: özel eğitim kurslarına ek olarak, yeni yılda ilk kez çevrimiçi olarak açık seminer tarihleri ​​de sunulacak.

Basın bültenini indirin

JUMO Kampüsü, ücretsiz web seminerleri, e-öğrenme ve uzmanlık kitaplarından seminerlere ve özel eğitim kurslarına kadar çeşitli seçenekler sunar. Bunlar, JUMO müşterilerinin uzmanlık bilgilerini güncel tutmalarına ve JUMO ürünlerinden maksimum faydayı elde etmelerine yardımcı olur.

seminerler
JUMO, yüz yüze seminerlere ek olarak, 2022'den itibaren dijital ortamda “çevrimiçi” seminerler de sunacak. Yüz yüze seanslarda tüm eğitim salonları mesafe ve hijyen kurallarına her zaman uyulacak şekilde uyarlanacaktır. Kayıt sayısı oda kapasitesini aşarsa, katılımcılar birkaç gruba ayrılacaktır. Ancak, “Uygulayıcılardan uygulayıcılara” seminerlerinin yüksek kalite standardı değişmeden kalmıştır. Ortalama olarak, katılımcılar JUMO eğitim kurslarına 1.3 notu vermektedir.

Uygulama odaklı özel eğitim - canlı veya çevrimiçi
Alternatif olarak, tüm seminerler bireysel olarak özel eğitim kursları olarak düzenlenebilir - ya müşterinin (,) adresinde ya da sadece çevrimiçi olarak. Avantaj: Seyahat masrafı yoktur - ilgili tüm riskler ve masraflar ortadan kalkar. Burada JUMO ürünleriyle ilgili uygulamaya yönelik eğitim kursları da mümkündür – cihazlar katılımcılara önceden gönderilecektir.

web seminerleri
JUMO web seminerlerinde, müşteriler ve ilgili taraflar, seçilen bir konu hakkında bir saatten kısa bir süre içinde ilk fikir edinme fırsatına sahiptir. Burada odak noktası yeni ürünler ve güncel konulardır - buna bağlı olarak cari yıl içinde yeni tarihler de yayınlanacaktır. Katılım ücretsizdir ve dünya çapındaki müşterilerden gelen yanıtlar son derece olumlu olmuştur. Bu nedenle JUMO, son yıllarda Almanca ve İngilizce tekliflerini sürekli olarak genişletmiştir.

E-öğrenme kursları ve referans kitapları
Seminer yelpazesine ek olarak, JUMO kampüsünde 170'in üzerinde e-öğrenme kursu, web semineri kayıtları ve Almanca ve İngilizce uzmanlık kitapları bulunmaktadır. Hem yeni başlayanlar hem de uzmanlar için sıcaklık ölçümü, sıvı analizi, fonksiyonel güvenlik veya kontrol teknolojisi gibi konularda faydalı bilgiler bulunmaktadır.

JUMO kampüs portalı
Eğitim kurslarının tamamı JUMO kampüs portalında net bir şekilde özetlenmiştir. Burada ilgili taraflar seminerler ve web seminerlerinin yanı sıra e-öğrenme kursları, web semineri kayıtları ve referans kitaplarını net bir sunumda bulacaklar. Çeşitli filtreleme ve arama işlevleri sayesinde kullanıcılar, ürün veya konu alanı için doğru eğitim kurslarını kolayca bulabilirler.

Tüm eğitim kursları hakkında ayrıntılı bilgi ve kayıt olma seçeneği, http://campus.jumo.info adresindeki JUMO kampüs portalında mevcuttur.

2022 için güncel tarihleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sorularınız mı var?

Michael Brosig +49 661 6003 2788 Michael.Brosig@JUMO.net +49 661 6003 2788