Güçlü büyüme, kapasite artırımını gerekli kılıyor

JUMO, Industriepark West'te (D) yeni bir üretim tesisi kuruyor

Rodges (Almanya) yakınlarındaki Batı sanayi bölgesinde JUMO son teknoloji kullanılarak iki üretim alanı için inşa edilecek. Planlanan yeni bina, Fulda lokasyonuna ve bölgedeki şirketler grubunun daha da büyümesine açık bir göstergedir..

Haber bültenini indirin

Fotoğraf
(JPG, 256kB)

2013'ün sonunda JUMO, Rodges yakınlarındaki Industriepark West'te yeni bir sensör fabrikası için 100.000 metrekarelik bir arsa satın aldı. Ancak, Morgensternhaus'un satın alınması ve Juchheim Börner GmbH'nin ayrılmasıyla, takip eden yıllarda mevcut JUMO lokasyonlarının daha da geliştirilmesi için tamamen yeni fırsatlar açıldı. Yeni bina projesi bu nedenle ertelendi.

Bununla birlikte, son birkaç aydaki gelişmeler, JUMO Genel Müdürü ve hissedarı Bernhard Juchheim'ın açıkladığı gibi, durumun yeniden değerlendirilmesine yol açtı: "Sıcaklık sensörleri ve basınç ölçüm teknolojisi alanları, JUMO'da üretimin ortalamanın üzerinde bir oranda büyüyor. Bu iki zorluk mevcut lokasyonlarda artık rekabetçi bir şekilde karşılanamıyor.Bu nedenle, sahada sıcaklık sensörlerimizin üretimi ve ilgili lojistiği ve basınç ölçüm teknolojisi için yeni, ultra modern ve geleceğe yönelik bir yer inşa ediliyor.

Yönetici ortak Michael Juchheim: "Yeni üretim tesisi, mekansal olarak esnek planlama imkanı ve tüm üretim sürecimizi daha da optimize etme fırsatı sunuyor. Fulda'daki çalışanlarımızla birlikte büyümeye devam etmek istiyoruz. Industriepark West'teki arsa şirketin önümüzdeki yıllarda gelişmesi için yeterli alan sunuyor, böylece gelecekte pazarın taleplerine daha iyi ve daha hızlı tepki verebiliyoruz." diyor.

Ek bir üretim yeri kararı, aynı zamanda yeni planlama sürecindeki ilk adımdır. JUMO CIO su Dimitrios Charisiadis, "Zaman ve maliyet hesaplamaları içeren ayrıntılı planlamaya şimdi başlıyoruz" diye ekliyor.

Sorularınız mı var?


İletişim

Michael Brosig +49 661 6003 2788 Michael.Brosig@JUMO.net +49 661 6003 2788