2022 Focus sıralamasında en yüksek puan

JUMO, Almanya'daki en iyi ölçüm teknolojisi eğitim şirketidir

"Yönetim ve Ekonomik Araştırma Enstitüsü" ile işbirliği içinde olan FOCUS dergisi, Almanya'da en fazla çalışanı olan 20.000 şirketin eğitim kalitesini inceledi. JUMO GmbH & Co. KG, "Ölçüm Teknolojisi" sektöründe ilk sırada yer aldı ve "Almanya'nın En İyi Eğitim Şirketleri" mührünü alan 1.001 şirketten biri oldu.

Haber bülteni indirme merkezi

Basın fotoğrafı
(TIF, 95.20mB)

JUMO hissedarı ve genel müdürü Bernhard Juchheim için ödül, şirketin gençlere olan bağlılığının değerli olduğunun en iyi kanıtıdır: "Eğitim, 70 yılı aşkın bir süredir JUMO'nun kalbine yakın bir konu olmuştur. Bu sadece rekabetçi konumumuzu geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda bir aile şirketi olarak bu alandaki her faaliyeti tüm bölgeyi güçlendirmek için bir önlem olarak görüyoruz."

İK müdürü Alexandra Dantmann, JUMO'da eğitimin neden özel bir şey olduğunu açıklıyor: "'Eğitimden daha fazlası' sloganı altında, sadece teknik beceriler kazandırmak istemiyoruz. Amacımız sorumluluk alan, ahlaki cesaret ve sosyal bağlılık gösteren, şirketle özdeşleşen insanlar yetiştirmektir.” 76 genç şu anda JUMO'da on farklı meslekte eğitimlerini tamamlıyor.

FOCUS sıralaması için diğer şeylerin yanı sıra yapısal şirket verileri, eğitim kotası, eğitim başarısı veya eğitim ücreti incelendi. Anket ve çevrimiçi haber ve sosyal medya kaynaklarının değerlendirilmesi esas alınmıştır.

Genel derecelendirme 1'den 100'e kadar bir ölçekteydi. Ölçüm teknolojisi sektöründe bir kıyaslama şirketi olarak JUMO tam not aldı ve bu nedenle incelenen sekiz şirket arasında ilk sırada yer alıyor.

Sorularınız mı var?


İletişim

Michael Brosig +49 661 6003 2788 Michael.Brosig@JUMO.net +49 661 6003 2788