Stajyerler başarılı bir sınavdan sonra mezun oldular

JUMO profesyonel yaşamında özgürce başlayın

2022 baharında JUMO GmbH & Co. KG'den 12 kursiyer sınavlarını başarıyla geçti ve sertifikalarını JUMO yönetimi, eğitmenler ve iş konseyi ile düzenlenen törenle aldı.

Haber bülteni indirme merkezi

Basın metni (Almanca)
(DOCX, 1212.7kB)

Korona önlemleri, uzun zamandır ilk kez stajyerler ile şahsen veda etmeyi mümkün kıldı. JUMO Genel Müdürü ve hissedarı Bernhard Juchheim, başarılı stajyeri şahsen tebrik edip bir hediye takdim etti.

Bernhard Juchheim karşılama konuşmasında “Eğitiminiz son iki yılda gerçek bir engel kursu oldu. Ancak tüm engelleri uçan renklerle aştılar ve hatta üç kez 'çok iyi' final notu aldılar," diye vurguladı  ve "Başarılı mesleki nitelikleriyle artık tüm kapılar onlara açık, çünkü kalifiye uzmanlar önümüzdeki yıllarda her zamankinden daha fazla aranacak," diye devam etti.

“JUMO, FOCUS dergisi tarafından bu yıl Almanya'daki en iyi ölçüm teknolojisi eğitim şirketi olarak onurlandırıldı. JUMO'da endüstriyel eğitim başkanı Frank Blasinger, kursiyerlerimizin yıllar boyunca ortalamanın üzerinde performansı, konseptimizin 'eğitimden daha fazlası' sloganı altında çalıştığının en iyi kanıtıdır” diye açıklıyor.

Bernhard Juchheim, eğitmenler Thomas Plur, Sebastian Krenzer, Frank Decher ve Raphael Gutmann'a teşekkür etti. "Bu zor zamanlarda bile kursiyerlere yoğun destek verdiniz ve onları sınavlara en iyi şekilde hazırladınız."

Sorunuz mu var?


İletişim

Michael Brosig +49 661 6003 2788 Michael.Brosig@JUMO.net +49 661 6003 2788