JUMO, 2022 Alman Fikir Yönetimi Ödülü'nü kazandı

Alan kazancı ve maliyet tasarrufu

"Alman Fikir Yönetimi Ödülü", fikir yönetiminde rol model olan şirketlere ve kişilere verilir. Ülke çapındaki yarışma, Almanya'daki fikir yönetiminde en yüksek ödül olarak kabul ediliyor ve bilim ve uygulama alanlarından uzmanlardan oluşan bağımsız bir jüri tarafından veriliyor. JUMO fikir yönetimi, şirket 2021'de başarılı olduktan sonra, bu yıl ünlü yarışmada bir kez daha ödül kazandı.

Basın bülteni indirme merkezi

Basın metni (Almanca)
(DOCX, 1346.5kB)
Basın fotoğrafı
(JPG, 4.98mB)

2022'de "Yönetim ve hizmette en iyi fikir" kategorisinde üçüncülük Martin Jordan'a gitti. JUMO lojistik merkezinde mevcut iki karton kesme makinesinin kullanımını analiz etti ve özellikle yoğuz emek isteyen tasarımları basitleştirdi. Sonuç olarak, iki makineden biri gereksiz hale geldi, park alanı ve ilgili depolama alanı başka amaçlar için kullanılabilir duruma geldi. Kesme işlemi optimize edilerek kurulum süreleri de önemli ölçüde azaltıldı. Fikir Yönetimi Ödülü'nün jürisi, bu önlemin etkinliği ve maliyet etkinliğinden özellikle etkilendi.

Ödül töreninde, JUMO Genel Müdürü Dimitrios Charisiadis, JUMO'da fikir yönetiminin önemli rolünü vurguladı: “Çalışanlarımız en iyi fikir kaynağımızdır. İş yerlerinde neyin iyileştirilebileceğini onlardan daha iyi kimse bilemez.”

JUMO Fikir Yönetimi Başkanı Monika Thom şunları ekliyor: “Çalışanlar tarafından her yıl düzenli olarak sunulan birkaç yüz önerinin toplamı, açıkça potansiyel tasarruf sağlıyor. Bu sayede JUMO için stratejik fikir yönetiminden başka bir yol yok.”

Haben Sie noch Fragen?

Sorularınız mı var?