Yeni kursiyerler, eğitimlerine başlamadan önce JUMO'yu tanır

JUMO'da 2 yıl aradan sonra tekrar "Get-Together" bilgilendirme etkinliği

Ağustos'ta yine olacak: Pek çok genç, eğitimlerinin başlamasıyla hayatlarında yeni bir sayfa açacak. Uzun zamandır beklenen bu ilk günü kolaylaştırmak ve heyecanı ortadan kaldırmak için JUMO GmbH & Co. KG, geleceğin kursiyerleri, FOS stajyerleri ve ebeveynleri için bir tanıtım etkinliği düzenledi.

Basın bülteni indirme merkezi

Basın metni (Almanca)
(DOCX, 1.733kB)
Basın fotoğrafı
(TIF, 10.29mB)

Ticari bölüm başkanı Tamara Stauch JUMO'da Stajyerlik üzerine "Kursiyerlere, FOS stajyerlerine ve ebeveynlerine, çocuklarının bizimle emin ellerde olduğunu ve bir eğitim şirketi olarak bizimle doğru seçimi yaptıklarını göstermek için güvenli bir his vermek istiyoruz" diyor.

Etkinlik, JUMO hissedarı Bernhard Juchheim'ın şirketin sunumuyla başladı. İK Müdürü Alexandra Dantmann, bu geleneksel bilgilendirme etkinliğinin iki yıl sonra ilk kez şahsen gerçekleşmesinden özellikle memnundu.

JUMO, bir araya gelerek, eğitim sözleşmesinin imzalanması ile gelecekteki kursiyerler için eğitimin ilk günü arasındaki süreyi kısaltmak ve daha yakın temas kurmak istiyor. İşe başlamayı kolaylaştırmak ve yeni gelenlerin heyecanını üzerimizden atmak için stajyerlik döneminin sonraki yıllarından kursiyerler sponsorluklar almıştır. Sponsorlar, eşit düzeyde irtibat kişileri olmalı, soruları yanıtlamalı ve yeni gelenleri eğitimlerinin veya stajlarının ilk birkaç haftasında desteklemelidir.

Rehberli bir tur sırasında veliler, çocuklarının geleceğin eğitim firmasının üretim alanlarını tanıdı. Bunu ticari ve teknik alanda eğitmenlerle birlikte bir dizi tanıtım ve soru izledi.

Etkinlik, birinci sınıf kursiyerlerinin sunumuyla sona erdi. Konukları stajyerlik, FOS stajları ve JUMO'daki stajyerliğin özellikleri hakkında bilgilendirdiler. Buna çeşitli projeler, geziler, yurtdışında kalma olasılığı, şirket sağlık yönetimi ve çok daha fazlası dahildir.

Sorularınız mı var?


Pressesprecher

Michael Brosig +49 661 6003 2788 Michael.Brosig@JUMO.net +49 661 6003 2788