Isıl İşlem Kongresi'nde JUMO çözümleri

En Yüksek Standartlar: JUMO Isıl İşlem Prosesleride Emniyeti Sağlar

Isıl işlem prosesinde sertleştirme aşaması en zor proseslerden biridir ve emniyet açısından son derece önemlidir. Bu aşama malzeme özelliklerini aşırı yüklere bile dayanabilecek şekilde özel olarak ayarlamak için kullanılırlar. Sonuç olarak, ısıl işlem sırasında hassas sıcaklık izleme ve kontrolü çok önemlidir.

İndirilenler

Basın fotoğrafı
(TIF, 4.08mB)
Kartvizit
( VCF, 246B)

JUMO geniş ürün yelpazesi ile sıcaklık sensörleri, güçlü otomasyon sistemleri ve akıllı değerlendirme çözümleri sunar. JUMO'da ısıl işlem teknolojisi pazar segmenti yöneticisi Christoph Bollgen, "Sertleştirme prosesi sırasında maksimum fonksiyonel emniyetini sağlıyoruz" diyor. JUMO bu çözümleri Isıl İşlem Kongresi'nde (Salon 4.1/E-014) sunacak.

Kalibrasyon ve devreye alma için çok yönlü paket

Dortmund merkezli Milde Danışmanlık şirketinin İcra Kurulu Başkanı Markus Milde, "Yüksek sıcaklıklar nedeniyle sertleştirme süreçleri bir çok zorluğa tabidir" diyor.

Milde, artan sensör stresini, CQI-9/11/12/29 ve AMS2750 yönergelerinin katı gerekliliklerini, yeni ISO 20431'i ve işlevsel güvenliğe uyma ihtiyacını örnek olarak gösteriyor. Milde, "Olası talepleri göz önüne alındığında, şirketlerin bu yönergelerden haberdar olması gerekir" diye vurguluyor.

JUMO bu nedenle Milde Danışmanlık ile işbirliği içinde kalibrasyon ve devreye alma için servis paketleri sunmaktadır. Bollgen şöyle devam ediyor: "Bu şekilde şirketler ana işlerine konsantre olabilirler."

Güvenilir süreç izleme

SIL/PL'li JUMO SIRAS P21 AR proses basıncı transmiteri güvenilir proses izleme sağlar. Bu sayede basınç transmiteri sıvı, buhar ve gazların bağıl ve mutlak basıncını güvenilir ve doğru bir şekilde ölçer.

DIN EN 61508'e göre Güvenlik Bütünlüğü Seviyesine (SIL) sahip güvenlikle ilgili tesislerde kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Sonuç olarak bu transniter, proses endüstrisi ve makine mühendisliğindeki emniyet ölçüm zincirleri için mükemmel şekilde uygundur.

Daha fazla bilgi almak ister misiniz?


Basın Ofisi Başkanı

JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic.Ltd. Şti. JUMO +90 216 645 5200 +90 216 645 5200