Hayatın yeni dönemi

Emeklilik vedası

Eski JUMO çalışanları hayatlarındaki yeni aşama olan emekliliği sabırsızlıkla bekliyorlardı. Genel ortak Bernhard Juchheim önderliğinde küçük bir kutlama ile eski şirket çalışanlarına veda edildi.

İndirilenler

Basın fotoğrafı
(JPG, 4.04mB)
Buisness card
( VCF, 246B)

İnsan kaynakları müdürü Alexandra Dantmann'ın yanı sıra işçi konseyi üyeleri Torsten Nebenführ ve Harald Kaib de meslektaşlarının uzun yıllar boyunca gösterdiği bağlılığa şükranlarını sundular. Fulda-Künzell'deki "Lindenhof"ta lezzetli bir öğle yemeği sırasında çok sayıda anekdot paylaşıldı.

Fulda'da her zaman çeşitli vesilelerle eski çalışanlarla buluşuyor. JUMO'da her zaman güzeldi, bana öyle diyorlar," diye paylaştı Bernhard Juchheim. JUMO çalışanları yıllar içinde onun için ikinci bir aile gibi oldu. "Bağlılığınız sayesinde JUMO büyümeye devam etti. Şirketi öne çıkardınız" dedi Juchheim. Bir sonraki toplantıları kesinlikle sabırsızlıkla bekliyor.

Aşağıdaki JUMO çalışanları emekli oldu:

Rainer Dettler, Brigitte Schneider, Alfred Hosenfeld, Horst Reich, Klaus Teubert, Wolfgang Latsch, David Glatz, Norbert Heß, Werner Hüfner, Wolfgang Gutmann, Alwina Pazer, Carmen Mohr, Matthias Knüttel, Adelheid Garceau, Joachim Vollmer, Luigi Dámato, Matthias Hohmann , Ursula Fritz, Ursula Müller, Ute Peli-Schlitzer, Peter Kesa, Rüdiger Belz, Helmuth Kopf, Horst Damm, Karin Sippel, Stefan Henkel, Wolfgang Burkard, Christoph Schneider, Christine Stein, Carsten Breunig, Lorenz Hohmann, Kresimir Santek, Klaus Krieger , Bernhard Mihm, Richard Schmitt, Gerhard Ziegler, Wigbert Kossler, Georg Wiegand, Olga Kröcker, Elmar Müller ve Martin Herber.

Haben Sie noch Fragen?


Basın Ofisi Başkanı

JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic.Ltd. Şti. JUMO +90 216 645 5200 +90 216 645 5200