BrauBeviale 2023

Tek Kaynaktan JUMO Çözümlerine Güçlü Talep

JUMO onlarca yıldır içecek endüstrisine yenilikçi ölçüm teknolojisi ve verimli otomasyon bileşenleri sağlamaktadır. Bunlardan bazıları şu anda tam otomatik bir bira üretim tesisinde kullanılıyor. Bun özüm SPS ticaret fuarında sunuldu ve büyük yankı uyandırdı.

İndirilenler

Bason fotoğrafı
(TIF, 4.32mB)
Press photo
(TIF, 17.16mB)
Kartvizit
( VCF, 246B)

JUMO yiyecek ve içecek endüstri müdürü Martin Eppinger “Nürnberg'deki yeni bira fabrikası tesisinin bulunduğu SPS standında ziyaretçi ilgisi çok yoğundu. Bunu beklemiyorduk" diyor. Eppinger'in açıkladığı gibi ticari fuar izleyicileri özellikle tek kaynaktan gelen çözümlere ilgi duyuyordu.

JUMO şimdi BrauBeviale'de (28-30 Kasım 2023, Nürnberg, Salon 6 / Stand 120) benzer şekilde güçlü bir talep görmeyi umuyor. Eppinger, "Uzman kitleyi güvenli genel çözümümüzle ikna etmek istiyoruz" diyor.

Tüm sensörler, kontrol ve görselleştirme JUMO'dan

Demleme sisteminde su için bir pompa ve CIP fonksiyonunun yanı sıra püre veya şıra için başka bir frekans kontrollü pompa bulunur. JUMO ZELOS C01 LS seviye anahtarı her iki pompa için de kuru çalışma koruması görevi görür. Püre tununun karıştırma cihazının motoru ve ayrıca defne tununun kıyıcısının motoru da frekans kontrollüdür.

Yeni JUMO DELOS S02 basınç transmiteri, sıcak su tankının, püre ve mayşe kazanının seviyesini ölçmek için kullanılır. Lauter tun'daki fark basınç ölçümü JUMO TAROS S46 H kullanılarak uygulandı.

JUMO flowTRANS US W02, ana döküm ve ikincil dökümlerin miktarını kaydetmek için kullanılır. Malt soğutucunun ardından yeni JUMO flowTRANS MAG H20 hem akış hızını hem de sıcaklığı ölçer. İlgili kaplardaki sıcaklık JUMO dTRANS T1000 kullanılarak belirlenir.

CIP temizliği sırasında JUMO digiLine Ci HT10, sıcaklık telafili iletkenliği kullanarak farklı temizleme ortamlarının konsantrasyonunu belirler.

Kontrol ve görselleştirme

Sistem, JUMO variTRON 500 dokunmatik kontrol ve JUMO smartWARE SCADA proses izleme ve kontrol yazılımı aracılığıyla çalıştırılır.

Bireysel bira türlerinin yanı sıra bireysel CIP fonksiyonlarına yönelik tarifler, tarayıcı tabanlı yazılım çözümü JUMO smartWARE Programı kullanılarak herhangi bir programlama bilgisi gerektirmeden sezgisel olarak yapılandırılabilir. JUMO smartWARE Değerlendirmesi, tüm süreç parametrelerinin ek olarak kaydedilmesini mümkün kılar.

Martin Eppinger, "Hem bira hazırlama süreci hem de CIP süreci daha sonra otomatik bir toplu raporla değerlendirilebilir ve doğrulanabilir" diyor.

Daha fazla bilgi almak ister misiniz?


Basın Ofisi Başkanı

JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic.Ltd. Şti. JUMO +90 216 645 5200 +90 216 645 5200