Bu uygulamalı webinarda, alanında uzman kullanıcılar; IO-Link ve Single Pair Ethernet (SPE) özellikli dijital sensörlerin içecek teknolojisi ve endüstrisinde nasıl kullanıldığını ve bu teknolojilerin sağladığı somut avantajları öğrenecek. Webinar 6 Kasım 2024 tarihinde saat 10:00’da Almanca, saat 15:00’te ise İngilizce olarak gerçekleştirilecektir.
JUMO uzmanlarıyla birebir iletişim fırsatı
Webinar sırasında, katılımcıların sorularını yanıtlamak üzere JUMO IO-Link Ürün Müdürü Alexander Hof ve SPE Ürün Müdürü Manfred Walter hazır bulunacak. Onlara, JUMO Campus eğitmeni Manfred Schleicher destek verecek ve uygulamalı örnek olarak JUMO bira üretim sistemini detaylı bir şekilde açıklayacak.
Kayıtlar artık şu adresten yapılabilir: digitalsensors.jumo.info
JUMO Ürün Müdürü Alexander Hof, “IO-Link teknolojisine sahip sensörler, yalnızca ölçüm verilerini değil, aynı zamanda değerli teşhis verilerini de sağlar. Bu sayede kullanıcılar kestirimci bakım gerçekleştirebilir ve sistemlerinin hizmet ömrünü uzatabilir,” diyor.
Manfred Walter ise şunları ekliyor: “SPE teknolojisine sahip dijital sensörler, saha seviyesinden otomasyon piramidinin tüm katmanlarına – bulut dahil – kadar uçtan uca Ethernet tabanlı iletişimi medya kesintisi olmadan mümkün kılıyor.”
Webinar, her iki sistem bağlantısının bira üretim tesisinde nasıl uygulandığını da pratik bir şekilde ortaya koyuyor.
Detaylı bilgi ve kayıt için: digitalsensors.jumo.info