Sıcaklık izleme

Sıcaklık izleme

Püre sıcaklığı da verimli süzmede rol oynar. Çünkü artan sıcaklıkla şıranın viskozitesi azalır, bu da daha hızlı laute edilebileceği anlamına gelir. Ama amilaz enzimini korumak için maksimum 80°C'de çalışılır.

Proses verileri
Süzme sıcaklığı maks. 80 °C

Sıcaklık izleme için önerilen çözümler

Viskozite ve enzimler için mükenmmel sıcaklık

Sıcaklık izleme için çözümümüz

JUMO DELOS T elektronik sıcaklık anahtarı, süzmedeki sıcaklığı sabit tutar. Bunun nedeni, mayşenin viskozitesinin sıcaklık yoluyla mümkün olduğu kadar düşük tutulmasıdır, böylece yağ yakma daha hızlı gerçekleşebilir. Ancak her şeyden önce hijyenik sıcaklık anahtarı 80 °C'nin aşılmamasını sağlar, böylece işlem için gerekli olan enzim amilaz korunur.

İletişim


Yiyecek ve İçecek Pazar Segment Müdürü

JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic.Ltd. Şti. JUMO +90 216 645 5200 +90 216 645 5200