pH izleme

pH izleme

Bira üretimi sırasındaki çoğu işlem enzimatik olarak kontrol edildiğinden, bir mayşenin pH değeri, iyi bir biranın başarısı için en önemli parametrelerden biridir. Bu nedenle, bunu erken bir aşamada ölçmek ve ayarlamak büyük avantaj sağlar. Bu şekilde enzimlerin optimal çalışması sağlanabilir. Çünkü enzimler ancak optimum çevre koşullarında maksimum etkinliklerine ulaşabilirler.

Proses verileri
pH değeri5.4 ila 5.8

pH izleme için çözüm önerileri

Enzimler için optimum koşullar

pH izleme için çözümler

pH elektrotları ve JUMO AQUIS touch P çok kanallı ölçüm cihazı sayesinde, demleme prosesindeki pH değerini en başından itibaren kontrol altında tutarsınız ve bira üretimi için gerekli olan enzimler için en iyi koşulları otomatik olarak sağlayabilirsiniz. Değerler ayrıca kurcalamaya karşı korumalı bir şekilde belgelenebilir. Pnömatik geri çekilebilir bağlantı ile pH elektrotlarının değiştirilmesi de kesinlikle karmaşık değildir.

İletişim


Yiyecek ve İçecek Pazar Segment Müdürü

JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic.Ltd. Şti. JUMO +90 216 645 5200 +90 216 645 5200