pH izleme

pH izleme

Asit, mayşe kaynatılırken biranın tadı ve rengi gibi faktörleri belirler. Bu nedenle pH değerinin izlenmesi burada önemlidir. Kullanılan ölçüm ve kontrol teknolojisi sadece değeri sabit tutmamalı, aynı zamanda gıda sektöründe ve yüksek sıcaklıklarda kullanıma uygun olmalıdır.

Proses verileri
pH değeri 5.4 ila 5.8

pH izleme için çözüm önerilerimiz

NO PRODUCTITEMLIST
Uyarı

Uyarı

Geçersiz bir yapılandırma bulundu. Sistem denetimcinize başvurun.

 

Optimum asit ayarı ile mükemmel tat

pH izleme için çözümlerimiz

JUMO AQUIS dokunmatik transmiter ve kontrolör ile bağlantılı olarak daha yüksek sıcaklıklar ve CIP temizliği için uygun camsız pH elektrodu ile hat içi pH ölçümü, optimum pH değerini ve dolayısıyla mayşenizin ideal asitliğini sağlar. Böylece biranızın tadı ve renginin her zaman etkileyeceğinden emin olabilirsiniz.

İletişim

NO CONTACT PERSON