Fermantasyon sırasında, şıra belirli miktarda maya hücresi ile karıştırılır. Fermantasyonun başlangıcında maya iyi havalandırılır ve daha sonra maya için en uygun sıcaklıkta fermente edilir. Sonraki depolama sırasında, maya hasat edilir ve yeşil bira, bira tipine göre belirlenen bir sıcaklıkta belirli bir süre boyunca depolanır.
Numara. | Ürün | resim | Ürün numarası | |
---|---|---|---|---|
1 | Vidalı RTD sıcaklık probu Form B tipi kafa ile |
902020 | Teklif talebi | |
2 | JUMO dTRANS p30 Basınç transmiteri |
404366 | Teklif talebi | |
3 | JUMO diraTRON Kompakt kontrolör |
702110 | Teklif talebi | |
4 | JUMO dTRANS T1000 IO-Linkli sıcaklık sensörü |
902915 | Teklif talebi |
Numara. | Ürün | resim | Ürün numarası | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO DELOS SI Ekranlı ve anahtalama çıkışlı hassas basınç transmiteri |
405052 | Teklif talebi | |
2 | JUMO Wtrans p Kablosuz basınç transmiteri |
402060 | Teklif talebi | |
3 | JUMO Wtrans alıcısı JUMO kablosuz ölçüm probları için universal alıcı |
902931 | Teklif talebi |
Numara. | Ürün | resim | Ürün numarası | |
---|---|---|---|---|
1 | RTD sıcaklık probu Gıda ve ilaç endüstrisi için |
902810 | Teklif talebi | |
2 | JUMO diraTRON Kompakt kontrolör |
702110 | Teklif talebi |