Şıra kaynatıldığında, aromatik bileşenler şıradan çıkarılır. Aynı zamanda, birada kötü bir tada neden olabilecek bileşenler buharlaşır. Şıra, yüksek sıcaklıklarda denatüre olan ve çöken daha fazla tortudan arındırılır. Mayşe kaynatmanın olumlu yan etkisi, mayşenin sterilize edilmesidir.
Numara. | Ürün | resim | Ürün numarası | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO dTRANS p31 Yüksek ortam sıcaklıkları için basınç transmiteri |
402050 | Teklif talebi | |
2 | JUMO DICON touch İki Kanallı / Dört Kanallı İşlem ve Program Kontrolörü |
703571 | Teklif talebi |
Numara. | Ürün | resim | Ürün numarası | |
---|---|---|---|---|
1 | RTD sıcaklık probu Gıda ve ilaç endüstrisi için |
902810 | Teklif talebi | |
2 | JUMO IMAGO 500 Çok kanallı proses ve program kontrolörü |
703590 | Teklif talebi |
Numara. | Ürün | resim | Ürün numarası | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO tecLine HY Hijyenik uygulamalar için pH kombinasyon elektrotları |
201022 | Teklif talebi | |
2 | Pnömatik geri çekilebilir tutucu pH ve redoks elektrotları için |
202823 | Teklif talebi | |
3 | JUMO AQUIS touch P Modüler çok kanallı ölçüm cihazı (sıvı analizi) |
202580 | Teklif talebi |