Şıra kaynatma

Şıra kaynatıldığında, aromatik bileşenler şıradan çıkarılır. Aynı zamanda, birada kötü bir tada neden olabilecek bileşenler buharlaşır. Şıra, yüksek sıcaklıklarda denatüre olan ve çöken daha fazla tortudan arındırılır. Mayşe kaynatmanın olumlu yan etkisi, mayşenin sterilize edilmesidir.

Prozessdaten
Aşırı basınç 0,2 ile 0,3 bar
Sıcaklık yaklaşık 100 °C
pH değeri 5,4 ile 5,8

Çözüm önerilermiz

Mükemmel bir tat için sıcaklık ve basınç kontrolü

Şıra kaynatmada basınç, sıcaklık ve pH izleme

Şıra kazanındaki işlemler, biranın tadı ve rengi için belirleyicidir. Burada en iyi sonucun elde edilmesini ve kalitenin sabit kalmasını sağlamak için JUMO'nun ölçüm ve kontrol teknolojisi, tam sıcaklık-zaman programını, doğru basıncı ve optimum pH değerini sağlar.

İletişim

NO CONTACT PERSON