Süzme ve kaynatma yoluyla berraklaştırmadan sonra, şıra mümkün olduğunca çabuk fermantasyon sıcaklığına soğutulmalıdır. Burada da zaman ve sıcaklık faktörleri büyük önem taşımaktadır. Maltın akış hızı, mayşe sıcaklığı ile kontrol edilir. Şırane kadar sıcak olursa, soğutucudan o kadar yavaş akar.
Numara. | Ürün | resim | Ürün numarası | |
---|---|---|---|---|
Çözüm ürünleri için bilgi verilmedi! |
Numara. | Ürün | resim | Ürün numarası | |
---|---|---|---|---|
Çözüm ürünleri için bilgi verilmedi! |
Numara. | Ürün | resim | Ürün numarası | |
---|---|---|---|---|
Çözüm ürünleri için bilgi verilmedi! |
Numara. | Ürün | resim | Ürün numarası | |
---|---|---|---|---|
Çözüm ürünleri için bilgi verilmedi! |