Pişirme odası

Et işleme tesislerinde çoğunlukla sadece pişirme ve tütsüleme odaları kullanılır. Büyük sanayi tesislerinde ise bu iki sistem genellikle sürekli veya yarı sürekli çalışan hatlarda birleştirilir. Bu sistemlerde son ürünün kalitesini belirleyen unsur, son derece hassas sıcaklık ölçümü ve kontrolüdür.

Pişirme odası için çözüm önerilerimiz

Pişirme odası için çözüm önerilerimiz

Hızlı, güvenli ve hassas

Pişirme ne kadar tutarlı olursa, nihai ürünün kalitesi ve dolayısıyla müşteri memnuniyeti de o kadar yüksek olur. JUMO FOODtemp – pişirme, haşlama ve fırınlama süreçlerine uygun, sağlam ve buhara karşı sızdırmaz bir daldırma tipi RTD sıcaklık probu – ile yüksek performanslı otomasyon sistemimiz JUMO variTRON 500, hassas sıcaklık ölçümü için akıllı bir çözüm sunar. Alternatif olarak, entegre kağıtsız kayıt cihazına sahip iki/ dört kanallı proses ve program kontrolörü olan JUMO DICON touch ile karmaşık kontrol ve yönetim görevleri de kolayca gerçekleştirilebilir.

İletişim


Yiyecek ve İçecek Pazar Segment Müdürü

JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic.Ltd. Şti. JUMO +90 216 645 5200 +90 216 645 5200