Soğutma çemberi

Et ve sucuğun işlenmesinde veya üretilmesinde soğuk zincirin korunması en önemli unsurdur. Sonuç olarak, soğutma odalarının kullanımı son derece önemlidir. Sürekli sıcaklık ölçümüne ek olarak, dokümantasyonu da oldukça önemlidir.

Çözüm önerilerimiz

Soğutma odası için çözümümüz

JUMO kalitesiyle et ürünleri.

Soğutma odasında sıcaklığın yanı sıra ölçülen diğer parametreler pH değeri ve nemdir. Bu iki değer, sucuk ve et ürünlerinin kalitesinde önemli bir rol oynar. RTD sıcaklık probları, nemin ölçülmesi ve kontrolü için kullanılan cihazlar ile akıllı otomasyon ve görselleştirme sistemleri; maksimum et kalitesini garanti altına alan, mükemmel bir şekilde birbirine entegre edilmiş sistem çözümünü oluşturur.

İletişim


Yiyecek ve İçecek Pazar Segment Müdürü

JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic.Ltd. Şti. JUMO +90 216 645 5200 +90 216 645 5200