Tütsüleme

Et ve sucuk ürünleri, tatlandırma ve koruma amacıyla tütsüleme odalarında tütsülenir.
Dayanıklılık hakkında net bir değerlendirme yapılabilmesi için tütsüleme sürecinin doğru ve tekrarlanabilir şekilde gerçekleştirilmesi gerekir. Bu amaçla, işlem sırasında sıcaklığın hassas bir şekilde ölçülmesi, kontrol edilmesi ve belgelenmesi şarttır.

Tütsüleme için çözüm önerilerimiz

Tütsüleme için çözüm önerilerimiz

ek kaynaktan uçtan uca çözümler

JUMO, tütsüleme odasındaki tüm süreçler için sistem çözümleriyle yanınızdadır. Bu çözümler, ürünün çekirdek sıcaklığına göre fırın sıcaklığının kontrolünü ve aynı zamanda parti kayıtlarının ve reçetelerin oluşturulmasını da kapsar.

İletişim


Yiyecek ve İçecek Pazar Segment Müdürü

JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic.Ltd. Şti. JUMO +90 216 645 5200 +90 216 645 5200